Dit ben ik

Dit ben ik dus….

Lieke Danenberg, 32 jaar en woonachtig in Obdam.

Wij noemen dat gekscherend Obdam City, het centrum van de wereld. Maar het ligt tussen Alkmaar en Hoorn in, die toch iets groter zijn dan ons dorpje.

Ik woon daar niet alleen, maar met mijn lieve man Wieger en onze supercoole kinderen a.k.a. de Oempa Loempa’s; dochter mini-Kate en zoon Twello. (Nu zijn wij op zich wel in voor een grapje, maar dit zijn natuurlijk niet hun echte namen. Zij kiezen er niet voor dat ik hun wel en wee op internet deel en om discussies in de puberteit te omzeilen toch maar even hun bijnaam).

Een groot deel van mijn tijd besteed ik aan mijn werk. Eerst 8 jaar lang als directeur van Alkmaar Marketing, de citymarketingorganisatie van Alkmaar. Sinds mei als Operationeel Directeur van Bluedesk, een full-service internetbureau in Alkmaar.

Mooie verhalen, leuke mensen en toffe bedrijven inspireren mij. Daarom ben ik lid van Jong Management en zit ik sinds kort in de Raad van Toezicht van Artiance.

Mijn vrije tijd besteed ik zoveel mogelijk aan mijn gezin, lekker sporten, koken en relaxen op de bank.

Wil je meer weten? Kijk dan verder op deze blog en leef je uit. Veel leesplezier!