Bijna twee maanden later….

‘Eerst even een maandje rust’ dat vertelde ik tegen iedereen die mij vroeg wat ik nu precies ging doen. Ik had behoefte aan een lege agenda en wat tijd om bijvoorbeeld eindelijk de laatste verhuis spullen op te ruimen en weer lekker te sporten, de kinderen naar school te brengen en naar de kapper gaan. Het liep even anders.

Meteen aan de slag

Op 17 oktober had ik een dagje vrij genomen om wat zaken te regelen. Mijn mailadres aan te maken, KvK regelen en wat andere praktische zaken. Een paar dagen eerder was ik mijn buurman Jeroen tegengekomen en hij vroeg of ik even bij hem langs kon komen voor de marketing van zijn bedrijf: Nerd as a Service. Natuurlijk wil ik dat! Zo zat ik 17 oktober eerst bij Jeroen op kantoor, waar we meteen leuke plannen maakten voor zijn marketing. Dus naast praktische zaken, maakte ik een offerte en reed opgetogen naar huis. Onderweg werd ik gebeld door een onbekend nummer en kreeg ik de vraag of ik voor een ander bedrijf in Alkmaar een vakantie op wilde vangen, of ik zo snel mogelijk op gesprek wilde komen.

Achtbaan

En zo stapte ik op de achtbaan van het voor jezelf beginnen. Ik kreeg al snel meerdere opdrachten en werkte op diverse locaties aan verschillende projecten.

Nerd as a serviceBij Nerd as a Service hebben we persona’s ontwikkeld en gekozen welke primaire communicatiekanalen belangrijk zijn. Met een focus op de website die vernieuwd moest worden en die 5 december live is gegaan (check hem, hij is tof!).

Bij Holder heb ik drie sprint 0’s mogen verzorgen bij de klanten van Holder. Mooie sessies waarin ik klantreizen heb ontwikkeld die als leidraad dienen voor de te ontwikkelen applicaties met Betty Blocks.

Verder doe ik leuke creatieve projecten met Raadhuis en heb ik voor Bluedesk een klant geholpen met ondersteuning en structuur voor hun nieuw te lanceren website.

O ja, ik ben ook begonnen met een toffe post-HBO opleiding van InHolland; Big data marketing. Dat betekent iedere dinsdagavond in Diemen praten over data ecosystemen, ZeroR algoritmes en werken met Power BI.

Afscheid nemen

Ondertussen moest ik ook afscheid nemen van Bluedesk en al mijn fijne collega’s. Dat hebben we gedaan met een legendarische borrel in Alkmaar waar Wieger als verrassing ook nog bij aanschoof. De dag erna had ik een ouderwetse kater, maar ook een grote glimlach op mijn gezicht.

Rust en regelmaat

Nee, het was geen rustig begin met veel regelmaat, maar wel met enorm veel energie en plezier. Omdat ik mijn werk flexibel kan doen heb ik dus wel de kinderen meer naar school gebracht en vaker gesport. Daarentegen ook vaker ‘s avonds even gewerkt. Mijn hoofd staat namelijk ook niet stil, ik zie kansen, heb nieuwe ideeën en natuurlijk ook lange to do lijsten.

In december probeer ik wat minder te werken en toch nog een stukje van mijn oorspronkelijke plan uit te voeren. Gewoon op een middag eens een boek lezen of tussen de middag thuis zijn om een broodje met de kinderen te eten, overdag naar de sportschool gaan en misschien ook nog eens naar die laatste verhuisspullen kijken…… of niet.

Reacties

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *