Een nieuw begin!

Bloed kruipt waar het niet gaan kan…. Dochter van een ondernemer en na leuke, ondernemende functies wordt het tijd om zelf te gaan ondernemen!

Ineens weet je het!

Het overkomt je soms ineens, je rijdt iedere dag met plezier naar je werk en kijkt uit naar de toekomst van het bedrijf waar je werkt. Maar er nestelt zich een idee in je hoofd, waar je steeds meer in gaat geloven, totdat je bijna niet anders kan dan verder te gaan met jouw idee. Alleen en als ondernemer.

Zo ging het ongeveer de afgelopen vier maanden. Ik ga iedere dag met plezier naar Bluedesk, maar er nestelde zich een idee in mijn hoofd…. Hoe tof zou het zijn om ondernemers te helpen inzicht te krijgen. Inzicht in hun marketingactiviteiten, inzicht door middel van hun data, inzicht door middel van strategie en focus. Precies dat onderwerp waarmee ik de afgelopen jaren het verschil heb kunnen maken bij werkgevers en opdrachtgevers.

Create Insights

En zo is Create Insights geboren! Een verlengstuk van mezelf en opgericht om ondernemers en organisaties te helpen bij het verkrijgen van inzicht door een goede marketingstrategie en data-analyse.

Nog tot half november ben ik bij Bluedesk aan de slag en daarna sta ik er alleen voor. Nou ja, alleen, ik heb al zoveel leuke dingen op de stapel staan en toffe mensen in mijn netwerk dat ik mij niet ga vervelen!

Een nieuw begin….

Weer een nieuw begin. Eentje waar ik erg naar uitkijk, ondernemend en vol energie! Of zoals iemand op mijn Linkedin zei: gefeliciteerd met je nieuwe levensstijl. Ja, dat is het eigenlijk wel. Werk en priv├ę gaan waarschijnlijk meer door elkaar lopen, maar er is hopelijk ook meer ruimte voor flexibiliteit. Ik ga het allemaal meemaken en zien hoe mijn idee vanuit mijn hoofd realiteit wordt! Kan niet wachten!

 

 

 

Reacties

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *